Outlookeksperten
Kontakt
Anette Julia Samaras

KONTAKT OS

 

E-mail:

info@bestperformance.dk eller

jsa@bestperformance.dk direkte til Anette og

jan@bestperformance.dk direkte til Jan

 

Telefon:

+45 26 70 11 53 direkte til Anette og 

+45 26 16 16 19 direkte til Jan

 

Adresse:

Skovbogårds Allé 10, 2500 Valby

Om BestPerformance


Hvad kan vi hjælpe dig med?


Vi har specialiseret os i at undervise i Outlook. Vi afholder kurser, webinarer, foredrag, gå-hjem-møder og e-learning i at arbejde på den smarteste og mest effektive måde i Outlook - samt de vigtige grænseflader med Teams, OneNote, Planner og Sharepoint online/ Office365.


Vi har specialiseret os i, hvordan man får det optimale ud af disse programmer. Og hvad er så det optimale? Det tror vi på er noget helt forskelligt, afhængigt af hvem man er som person eller hvad teamet har brug for.

 

Vores fokus er at arbejde optimalt - både enkeltvis og i samarbejdet - dvs. skabe overblik og frigive tid, så man kan fokusere på det, der er ens egentlige arbejde.


Kontakt os for en snak om, hvad I har brug for og hvordan vi bedst kan hjælpe jer.

HVAD KUNNE I TÆNKE JER?

Arena icon


Kursus - fysisk og onlineEt kursus for hele teamet på 2-4 timer og dernæst 1 times 1:1-session med hver enkelt deltager. Her er plads til dialog og den enkelte bliver hjulpet igang med ønskede ændringer.


Squares


Tilpasset forløbLorem ipsum dolor sitame conseur adpscing sed eiusmpor incdun labore magna aliquenim minim  consequa. Dustirue in reprhnr in lupae velitnesse cillum dolore fugiat nulla pariatur.


Screen


Webinar1-2 timers effektivt inspirationsoplæg med tips og tricks til at organisere sig smartere. Det kan alle få noget ud af.


Canvas


Foredrag - fysisk og onlineEn massiv gennemgang af principeer og forskellige muligheder for at arbejde smartere i hhv. Outlook, Teams, Planner og/eller OneNote - afhængigt af jobfunktion, personlighed, behov.


Clock


KonsulentHar I brug for hjælp til afklaring af, hvilken arbejdsproces, der er den bedste i jeres fælles opgaveliste? Eller i jeres delte indbakker? Eller kan I udnytte Outlook og Office365 til jeres fælles arbejdsprocesser på en bedre måde?


Speech bubbles


WorkshopVi veksler mellem undervisning og hands on, hvor den enkelte kan få implementeret relevante opsætninger. Det er en mulighed for at få hands on tid i undervisningen.


UDTALELSE


Før kurset troede jeg, at jeg mestrede Outlook - men BestPerformance viste en masse finesser i systemet, som bl.a. har gjort min indboks meget mere overskuelig og jeg kan nu også booke møder langt mere effektivt.
Jeg kan varmt anbefale kurset!

Quote

Birgitte Kauffmann


PA hos AON Denmark A/S