Kontakt

KONTAKT OS

 

 

E-mail:

info@bestperformance.dk eller

jsa@bestperformance.dk direkte til Anette og

jan@bestperformance.dk direkte til Jan

 

 

Telefon:

+45 26 70 11 53 


 

Adresse:

Skovbogårds Allé 10, 2500 Valby

Om BestPerformanceHvad kan vi hjælpe dig med?Vi har specialiseret os i at undervise i Outlook og Teams. Vi kører udelukkende undervisning (kurser, foredrag, gå-hjem-møder) i at arbejde på den smarteste og mest effektive måde i Outlook og Teams med brug af visse funktioner i Sharepoint online, Office365.


Vi har specialiseret os i, hvordan man får det optimale ud af disse programmer. Og hvad er så det optimale? Det tror vi på er noget helt forskelligt afhængigt af hvem man er som person, hvilken jobfunktion og situation man har, ens niveau og behov.

 

Vores fokus er at arbejde optimalt - både enkeltvis og i samarbejdet - dvs. skabe overblik og frigive tid, så man kan fokusere på det, der egentlig er ens egentlige arbejde.Kontakt os for en snak om, hvad I har brug for og hvordan vi bedst kan hjælpe jer.


.

HVAD KUNNE I TÆNKE JER?


Kursus Et kursus for hele teamet på 2-4 timer og dernæst 1 times 1:1-session med hver enkelt deltager. Her er plads til dialog og den enkelte bliver hjulpet igang med ønskede ændringer.Tilpasset forløbLorem ipsum dolor sitame conseur adpscing sed eiusmpor incdun labore magna aliquenim minim  consequa. Dustirue in reprhnr in lupae velitnesse cillum dolore fugiat nulla pariatur.Gå-hjem-møde1-2 timers effektivt inspirationsoplæg med tips og tricks til at organisere sig smartere. Det kan alle få noget ud af.ForedragEn massiv gennemgang af principeer og forskellige muligheder for at arbejde smartere i hhv. Outlook, Teams, Planner og/eller OneNote - afhængigt af jobfunktion, personlighed, behov.KonsulentHar I brug for hjælp til afklaring af, hvilken arbejdsproces, der er den bedste i jeres fælles opgaveliste? Eller i jeres delte indbakker? Eller kan I udnytte Outlook og Office365 til jeres fælles arbejdsprocesser på en bedre måde?WorkshopVi veksler mellem undervisning og hands on, hvor den enkelte kan få implementeret relevante opsætninger. Det er en mulighed for at få hands on tid i undervisningen.


UDTALELSE


Før kurset troede jeg, at jeg mestrede Outlook - men BestPerformance viste en masse finesser i systemet, som bl.a. har gjort min indboks meget mere overskuelig og jeg kan nu også booke møder langt mere effektivt.
Jeg kan varmt anbefale kurset!

Birgitte Kauffmann


PA hos AON Denmark A/S

HVAD SIGER ANDRE?


Sjældent har jeg været på et kursus, som så hurtigt har ændret min arbejdsdag - vel at mærke til det POSITIVE! Jeg er helt høj over en ryddet indboks og en overskuelig opgaveliste.Jens Thor Hansen, Managing Director, Knudsen Plast A/S

Positiv oplevelse og effektivt kursus. Vi gennemførte kurset for alle marketingafdelingens medarbejdere samtidig, og det alene gav en god fælles forståelse og dialog om hvordan vi skulle bruge de mange muligheder i Outlook.


Henrik Høgstrup,
Head of Sales & Marketing,
Lalandia A/S

Undervisning i smart brug af Outlook burde være obligatorisk på de fleste arbejdspladser, hvor man dagligt benytter Outlook som et af de primære kommunikations-værktøjer.


Kombinationen af kursus og individuel session er lige det der skal til, for at få det nødvendige udbytte heraf. Mine medarbejdere kan ikke komme hurtigt nok på kursus


Jeanne Rosenvinge,
P&C Manager, Telia A/S

Troede egentlig at jeg var super-bruger i Outlook indtil jeg kom på kursus hos BestPerformance ;-)

Dejligt at kunne lære så meget nyt på så kort tid om et system vi ikke kan undvære og bruger så meget.


Dette kursus skulle være obligatorisk for os alle som bruger Outlook! Sikken en øjenåbner!Helene Koers, Owner, Flexkapacitet ApS

KONTAKT OS


Adresse: Skovbogårds Allé 10, 2500 Valby

Telefon: +45 26 70 11 53

Email: info@bestperformance.dk

CVR.NR: 32848052

LIDT MED SMÅT


Vi afholder kurser i hele landet. 

Læs mere om vores priser under hvert kursus og detaljerne her.

Læs mere om vores datapolitik her.

KLIKVEJLEDNINGER, ©BestPerformance

HUSK du behøver ikke at printe den!

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer.

Godkend